Resonantietherapie

Multi wave Oscillator
In Praktijk Pelangi wordt het liefst en het meest met hand-kracht gewerkt, maar soms reageren mensen te langzaam of te weinig op energetische therapievormen.
Hiervoor wordt de Multiwave Oscillator ingeschakeld, een apparaat dat subjectieve, positieve trillingen van een specifieke frequentie het lichaam instuurt.

Het originele apparaat, het basis idee voor de M.W.O. therapie, kwam van de Russische wetenschapper, George Lakhovsky die rond 1920 in Parijs werkte. Hij ontwikkelde de visie dat de genen en chromosomen in alle levende cellen constant in beweging zijn, en dat ze functioneren als kleine radio zenders en ontvangers. Bovendien zouden ze een resonerende frequentie hebben die toe te schrijven is aan hun omvang, vorm en capaciteit. Wanneer cellen blootgesteld worden aan een breed gamma van elektromagnetische golven uit het onderste gedeelte van het “Magnetisch Spectrum”, absorberen zij energie die past bij hun resonantie frequentie tijdens blootstelling aan die energie, mits de sterkte van de magnetische golven niet te sterk of te zwak is.
MWO Therapie versnelt het genezingsproces in het menselijk lichaam aanzienlijk.

De MWO-behandeling kan verder worden gecombineerd met praktisch alle andere vormen van energetische therapie.
Behandeling met de Multiwave Oscillator laat zien dat het niet alleen effectief werkt op het fysieke lichaam. Ook psychisch heeft MWO therapie een gunstig effect. Emotionele blokkades kunnen door de therapie opgeheven worden.