Etherische Olie en kruiden

In Praktijk Pelangi wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van natuurlijk mineralen, want juist in de natuur biedt zeer goed werkende en ondersteunende middelen. Deze middelen worden ingezet om daadwerkelijk mee werken aan het eigen genezingsproces.
Oliën en kruiden werken in op lichaam, geest, ziel en het energetische gebied en passen dus in een holistisch behandelpakket.

Etherische olie
De voor u uitgezochte etherische oliën worden voornamelijk uitwendig gebruikt om te masseren, maar ook om te inhaleren en verdampen. De oliën dringen zo diep in het lichaam dat ze doorwerken in inwendige organen. De olie heeft zijn eigen kracht en invloed die bijzonder genezend kan werken wanneer deze goed toegepast wordt. De subtiele eigenschappen van de olie hebben een krachtig effect op geest en emoties.
Oliën kunnen gebruikt worden als aanvulling op de moderne geneeskunde maar ook als aanvulling op de natuurlijke geneeswijzen. De verschillende behandelwijzen gaan meestal goed samen. Deze oude, beproefde methodes met hun positieve werking worden in de praktijk veel ingezet.
Om een persoonlijke olie uit te zoeken wordt gebruik gemaakt van H.E.T.-olie ABC
Laat u wel goed voorlichten bij medicijngebruik en bij zwangerschap!!

Kruiden
Kruiden spelen vanaf de eerste eeuw al een grote rol als voedingsmiddel en medicijn. In het westen is de kennis over kruiden met de komst van de chemische middelen sterk verminderd. Op dit moment is er een vernieuwde interesse en zien steeds meer mensen het nut van natuurlijke geneesmiddelen in. Door de kruiden uit te zoeken die passen bij uw klacht kunt u hier thuis zelf mee werken door middel van bijvoorbeeld voetenbaden of kruidenthee.