Over Praktijk Pelangi

In de praktijk wordt gewerkt met meerdere werkvormen. Aan de hand van jouw klachten en in overleg, wordt bekeken welke vormen het beste bij jouw klachten passen zodat zo snel mogelijk resultaat wordt behaald.

Mijn werkvormen zorgen ervoor dat jij je bewust wordt van het feit dat alles met elkaar in verbinding staat en dat jouw welzijn afhangt van bewustwording. Door onder andere eigenwaarde, en zelfbewustzijn te stimuleren, herontdek je de kunst om te leven. Je kan in jouw eigen kracht gaan staan en neemt weer verantwoordelijkheid voor jouw eigen leven. Dit is een belangrijk onderdeel van jouw weg naar een beter leven.

Wanneer je wilt weten of deze therapieën iets voor jou kunnen betekenen, stuur dan een E-mail naar:
info@praktijk-pelangi.nl of gebruik het contact formulier.
Deze wordt iedere avond gelezen en beantwoord. Wanneer je telefonisch contact of een afspraak wilt, vermeld dan jouw telefoonnummer erbij zodat ik jou kan bellen.

Afspraken alleen na telefonisch contact.

Met regelmaat woon ik bijscholingen bij waardoor ik aan de gestelde voorwaarden van de VBAG en RBCZ voldoe en jij ook zeker weet dat ik met kennis samen met jou aan jouw herstel kan werken.

Voor een overzicht van mijn opleidingen, klik dan hier of in het menu onder ‘Praktijk Pelangi” op “Mijn Opleidingen”.